Trænger dit hus til nyt tag? Vi har mange års erfaring med tage af tegl, tagsten, eternit og tagpap. Her er et par eksempler:

Billederne herover er fra haveforeningen “Vesterled” i Aabyhøj, Aarhus: Det gamle “Ondoline” paptag blev udskiftet med nyt sort eternit tag.
Taget her er afsluttet med trykimprægnerede sternbrædder og Lindab stål tagrender og nedløb.
Beboerne benyttede chancen til selv at udskifte isoleringen ved samme lejlighed.

Tag_Beder

Billederne herover er fra Svendgaardsvej i Beder ved Aarhus. Dette 70’er hus fik nyt undertag, tagfod, taglægter og nye teglsten fra Randers Tegl.
Taget er afsluttet med trykimprægnerede sternbrædder og Rheinzink tagrender.
Bygherren sparede mange tusinde kroner ved selv at hjælpe til med at fjerne det gamle tag og sætte tagrende op mm.

Billederne herover er fra Haveforeningen “Fritiden” i Aarhus forstaden Åbyhøj. Opretning af taget med nye spær og ekstra isolering.
Nyt tag blev lagt med tag-krydsfinér og 2 lag tagpap.
Afslutning med trykimprægnerede sternbrædder, alu-sternkapsler og Lindab stål tagrender og nedløb.

Herover ses en gavl på et 70ér hus i Brabrand, som fik ny beklædning i Ivarplank træstruktur – “vedligeholdelsesfrie” fibercement planker.

Husk at en stor del af udgiften ved tagarbejde er fradragsberettiget. Der er tale om en energibesparende forbedringer af dit hus.

Lidt historie:
Allerede før jeg kom i lære som tømrer og mens jeg stadigt gik i skole, arbejdede jeg i min svogers tagdæknings firma. Det var primært cement- og beton- tagsten vi lagde på de nybyggede huse i Trekantsområdet – Fredericia – Vejle – Kolding – Middelfart mm. Det var der interessen for tagarbejdet og tømrerarbejdet startede og det var de erfaringer, der gjorde at jeg fik en lærerplads.
I min læretid lagde vi især mange eternit bølgeplade tage, men også jævnligt tegl og tagsten. I de senere år er især tagpap kommet med på listen over de tage, som kunderne efterspørger.

Vi laver ofte mindre tagopgaver på f.eks. carporte, udestuer, tilbygninger og skurer. Det kan være i stål, plast eller selvklæbende tagpap.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit tag: http://co2bo.dk/kontakt/

Ring op