Tilbygning og ombygning. Vi har erfaring med tilbygninger i både træ og mursten. Ombygning og renovering af kolonihavehuse og sommerhuse mm.
Her er et par eksempler:

Kolonihavehus

Herover ses resultatet af en total ombygning af et kolonihavehus i Viby J. Der er genbrugt enkelte vinduer og døren, ellers er der stort set kun fundamentet tilbage.
Indvendigt er der bl.a. en stor hems med flugtvejs vinduer, et brugt køkken som er tilpasset huset og et “siddevindue” hvorfra man kan nyde haven i fulde drag.
Hældningen på det forskudte tag er bl.a. bestemt af de skrå Velfac vinduer, som kunden købte ekstremt billigt. Der er således flere bæredygtige løsninger her.

Herover ses en tilbygning i 3. sals højde i Sjællandsgade i Aarhus, hvor jeg var tovholder fra start til slut. Fra planlægning til færdig udførelse med alle byggeriets faser. Udover selve tilbygningen, som primært indeholder et nyt badeværelse, fik kunden også en ny og større altan. Tilbygningen er muret og vandskuret og overgangen til den oprindelige kvist er beklædt med zink. Taget er 2-lags tagpap og vi lavede desuden en ny brandkam mod naboen. Et stort projekt med en tidsramme på 6 måneder og et budget på 950.000,-

Herover ses en tilbygning i  Aarhus forstaden Åbyhøj. Den er udført i træ efter bygherrens egne tegninger.
Tilbygningen indeholder soveværelse og en lille mellemgang. Det gamle soveværelse i huset blev lavet om til et nyt stort badeværelse.
Taget er fladt med 2 lag tagpap. Vægge, gulv og loft er isoleret med 200 mm. mineraluld. Træ/alu vinduer og dør. Færdigmalet klinkbeklædning.

Lidt om os:
Da vores firma ikke beskæftiger så mange medarbejdere i det daglige, har vi en række gode samarbejdspartnere i alle håndværksfagene.
Vi påtager os gerne totalentreprisen på tilbygning og ombygning og står for kontakten til de øvrige håndværkere. Det har vi gode erfaringer med.
Vi kan hjælpe vores kunder helt fra starten, med at få projektet tegnet hos en arkitekt og godkendt hos myndighederne.

Vi påtager os kun nogle få større opgaver om året, så vi kan bevare fokus på at være tilstede fra start til slut i byggeriet.
Vi har også gode erfaringer med bygherrer, der selv vil hjælpe til og dermed spare nogle penge.

Ring på tlf. 2636 3524 og lad os få en snak om dit byggeprojekt.

Ring op